Har du sett working girl?

Har du sett filmen working girl? Det är en gammal 80-talsklassiker.

Den handlar om sekreteraren Tess McGill (Melanie Griffith) som kämpar och kämpar för att komma framåt i karriären. Hon arbetar som sekreterare åt Katherine Parker (Sigourney Weaver) och pitchar ett förslag om hur ett företag ska komma in i mediebranschen. Parker säger att förslaget inte är bra men det visar sig sen att hon har fört det vidare som sitt eget förslag. Senare i filmen bryter Parker benet, Tess tar över hennes jobb och jobbar för att gå igenom sitt förslag.

Det vi kan ta med oss från den här filmen är hur himla viktigt det är med rätt personer på rätt plats. Tess borde inte ha varit en sekreterare utan hade ledaregenskaper, och Parker borde haft mer att säga till om i företaget så skulle hon slippa använda andra personers idéer.

Om du vill eller behöver rekrytera ny personal till ditt företag eller din arbetsplats och inte vill göra samma miss som i Working girl, då är det MTRecruit du ska vända dig till. Där finner du proffsiga rekryteringskonsulter i Göteborg.

MTRecruit startades av Martin, Martina har 15 års erfarenhet i branschen. Hon har rekryterat massvis med människor genom åren och är främst inriktad på HR-rekryteringar men hon arbetar även med rekrytering inom försäljning eller helt andra områden.

Martinas drivkraft är hög kvalitet och tydlig ledning för att få arbeta nära och väl med sina kunder i uppdraget med rekrytering. Tidigare kunder beskriver det som transparent och säkert att arbeta med Martina. Hon arbetar fördomsfritt och öppet och söker med ljus och lykta efter den rätta personen till rätt uppdrag vid rätt tidpunkt.

Förutom Martina finns det fler anställda på företaget som har andra specialiseringar, vilket innebär att du som kund med största sannolikhet kommer att hitta din optimala nya kollega. Kontakta MTRecruit redan idag och dra igång rekryteringsprocessen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *