Är du redo för Halloween 2020?

 

I år blir Halloween helt annorlunda mot hur det har varit tidigare år. Det blir inga stora fester eller bus eller godis.

MEN du kan ju ändå klä ut dig eller dekorera ditt hem! En sak som är rolig är precis som vid t.ex jul, att gå ut och gå en kvällspromenad och bara kolla på allas dekorationer. Hur najs som helst ju!

Här är mina bästa tips på produkter som du kan köpa hos Partykungen.se, om du beställer innan klockan 16 den 29 oktober (alltså har du nu sju dagar på dig) så hinner du få leveransen innan halloween. Mitt tips är dock att du klickar hem grejerna redan nu och börjar skrämma upp dina grannar eller bara låta pumpor och skelett dingla i träden eller på balkongen.

Spindelnät att hänga upp på dörren, balkongen, i träden, i taket, ja var som helst

Självklart måste du ha en rökmaskin till vatten så det ser riktigt läskigt ut så ingen vågar ringa på, och du har allt godis för dig själv. Perfect crime. Ett skelett att hänga upp i ett träd utanför ditt hus eller lägenhet är väl ändå ett måste? Eller?

Hos partykungen.se hittar du hur mycket schyssta prylar som helst. In och kolla, och du, tagga mig gärna i bilder på instagram (@doggelitoofficial) om du handlar från partykungen nu så jag får se vad du hittade på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *