nice kräm ju

Vid 45 års ålder, så jag känner att det börjar blir dags att fräscha upp och föryngra hyn lite grann. Jag fick en ny produkt häromdagen som heter RENU 28. Det är en 100 % naturlig anti-ageing kräm som stramar upp hyn och ska ge ett yngre utseende väldigt snabbt. Så jag tog en “selfie” i dagsljus och kommer ta en om ett par veckor för att se och även visa er resultatet. Produkten säljs via s.k. network marketing (mun till mun – kompis till kompis), så det finns även förtjänstmöjligheter för dom som är intresserade att jobba med detta hemifrån ett par timmar per dag/vecka/månad mer som en ambassadör.

Vad är Renu 28?
En produkt som förser huden med redox signalmolekyler. Redox signalmolekyler är en naturlig substans som kroppens celler själv producerar. Precis som cellförnyelsen avtar med åldern, minskar också produktionen av dessa signalmolekyler och med hjälp av Renu 28 kan man nu återskapa detta. Produkten är patenterad och kommer ursprungligen ifrån USA.

Hur använder man Renu 28?
Gelen appliceras på rengjord hud morgon och kväll, därefter bör du vänta 10 min innan du applicerar någon annan produkt. Renu 28 användes både på kropp och ansikte. Du kan duscha 15 min efter du applicerat Renu 28. Skaka förpackningen varje gång innan användning.

När ser du resultat?
Inom 28 dagar. Ta gärna en förebild innan du påbörjar din hemmabehandling då vi ofta glömmer bort hur vi såg ut innan.

Kan alla använda Renu 28?
Produkten är helt fri från parabener, parfym och allergener. Därför kan alla använda produkten t.o.m barn eller känsliga hudtyper. Ni kan köpa RENU 28 av Sus på Instagram: Susmedus eller via hennes webbsida www.susharlin.teamasea.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *