Sälj kakor och åk på cup!

Detta inlägg är ett sponsrat samarbete

 

Är du eller någon i din direkta närhet medlem i ett lag? Till exempel ett fotbollslag, gymnastiklag eller liknande?

Då vet ni att det kostar en hel del att åka på läger eller till olika stora tävlingar. Att spela i lagsport kan vara dyrt ändå med all utrustning och tid som spenderas. 

 

Med hjälp av kakservice.se kan ni snabbt och enkelt tjäna ihop pengar till lagkassan genom att sälja kakor. Eller sälja och sälja, i Sverige vet vi alla att fika säljer nästan sig självt. Det enda lagmedlemmarna behöver göra är att knacka dörr eller skicka sms till folk i bekantskapskretsen.

Det finns flera olika sätt att lägga beställningar på. Dels så kan ni gå runt och knacka dörr och fylla i ett formulär med vem som vill beställa vad och sen lägga en order när ni kommer hem. Men numera kan du även skicka ett meddelande med en länk till berörda personer och ge dem ditt lösenord så de kan gå in och beställa produkter på din personliga sida. 

Den nya webshopen gör det enklare för farmor som bor 3 timmar bort att beställa själv och det gör också att folk är mer benägna att handla när de kan sitta och titta i lugn och ro. Du som försäljare slipper känna att du prackar på folk olika saker utan kan känna dig nöjd med att du säljer saker till folk som de verkligen vill ha. 

 

Om det här låter som någonting för er så kan ni gå in och beställa ett, kostnadsfritt, infopaket hos kakservice.se. Det finns ingen gräns för hur mycket eller lite ni kan sälja, ni tjänar pengar från er första sålda burk. 

 

Redan er andra omgång som försäljare kommer ni att få en så kallad stamkundsrabatt på 2 kronor/burk. Det betyder alltså att ni första gången kommer att tjäna 25 kronor per såld burk och sen kommer ni att tjäna 27 kronor per såld burk. Det blir snabbt stora summor till lagkassan! Om folk dessutom vet att ni säljer med jämna mellanrum så kommer de kunna beställa av er och inte behöva fundera på vart de ska köpa kakor nästa gång. Det är bra att vara konsekvent och ha en kontinuerlig försäljning, det är vad som genererar flest trogna kunder.

 

Ju fler kunder ni har i omlopp desto fler kommer ni få, folk kommer att tipsa varandra om er om ni gör ett schysst jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *