Munskydd

Detta inlägg är ett sponsrat samarbete med influensa-skydd.se

Ibland ser man folk i Sverige som går runt med munskydd, här i Sverige är det inte krav på att man måste ha munskydd men det kan verkligen vara en bra idé för att skydda sig så mycket som möjligt från smitta. Covid-19 smittar via lätta saker som en främlings nysning eller hosta, sånt man inte kan värja sig från. Viruset smittar via slem och snor och kan smitta dig som får små partiklar på handen och sen kliar dig på näsan (till exempel), det är därför handhygienen är extra viktig just nu.

 

Hos influensa-skydd.se kan du hitta munskydd som är godkända och testade av Läkemedelsverket här i Sverige. Det skyddar (omgivningen) mot mikroorganismer i utandningsluften samt skyddar bäraren mot eventuella stänk eller droppsmittor.

Fördelar med just dessa munskydd:

  • CE-märkt medicinskt munskydd
  • Effektivt 3-lagers munskydd
  • Ansiktsmask för privat bruk
  • Ansiktsmask för vården
  • Skyddar mot mikroorganismer i utandningsluften
  • Testade och godkända i Sverige av läkemedelsverket
  • Omgående leverans

Att det är en pandemi som pågår i vår värld just nu kan ingen ha missat. Ta ditt ansvar och stanna hemma om du känner dig sjuk. Om du har varit frisk i tillräckligt många dagar och vill gå ut, bär då munskydd som omtanke för dina medmänniskor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *