E-cigg och vejping

Detta inlägg är ett sponsrat inlägg och riktar sig enbart till dig som är över 18 år gammal

 

Hör du till en av dem som är fast i tobaksträsket? Att det är skadligt att röka är nog knappast någon nyhet för dig eller någon annan. Om man upptäckte tobak idag så tror jag att det skulle vara olagligt eftersom det är så beroendeframkallande och skadligt.

 

Om du vill sluta röka så är ett bra alternativ e-cigg. En e-cigg känns och smakar till viss del precis som en vanlig (skadlig) cigarett men innehåller inte alla de skadliga kemikalierna som en vanlig tobakscigarett gör.

 

Om du i dagsläget är rökare och funderar på att byta till e-cigg kan jag tala om vilka fördelar som väntar dig:

 

  1. Dina kostnader kommer att reduceras markant då du inte behöver köpa nya cigaretter hela tiden. Du köper en e-cigg som du laddar och som du köper ånga till.
  2. Du undviker ca 4800 skadliga kemikalier när du röker e-cigg istället för vanliga tobakscigaretter.
  3. När du vejpar (andas in ånga med e-cigg) så andas du in ånga istället för skadlig tobaksrök.
  4. Du kommer lukta godare för e-cigg efterlämnar ingen stinkande tobaksrök.
  5. Ingen tobaksrök kommer så det är inte skadligt för din omgivning.
  6. Du slipper gula tänder och förstört tandkött.
  7. Bättre hälsa överlag!

 

Om du är osäker på hur e-cigg funkar eller vad du ska välja för saker så kan du surfa in på eciggonline.se och köpa ett av deras startpaket. Där står det enkelt förklarat vad du behöver och det illustreras med bilder. Du kan själv välja utförande och smak på din e-cigg. 

 

Det finns startpaket och det finns e-cigg för nybörjare. Eciggonline är måna om att kunderna förstår vad de köper och hjälper gärna till att lotsa dig runt i e-ciggens värld. Deras företagsfilosofi är att kunden ska veta att de kan få det lilla extra via dem, de vill gärna ha kontakt med sina kunder. Kunden är alltid i fokus. 

 

Du kan också välja att söka vape, e-cigg, efter prisklass. Allt för att det ska vara så anpassat för dig som möjligt. Du kan surfa in och välja en prisklass som passar din plånbok, därefter kan du kika på design. Vill du ha en diskret e-cigg eller föredrar du en lite flashigare som syns? Det beror helt och hållet på dig som person och på vad du vill ha. Det finns hur mycket som helst att välja mellan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *