Ge dig ut på fotbollsresa med Olka.se

Det här inlägget är ett sponsrat samarbete

 

Gillar du fotboll? Är du en av dem som tyckte att det värsta med Coronakrisen i våras var att alla fotbollsevenemang ställdes in? Då bör du boka en fotbollsresa på en gång så du kan åka iväg och väga upp för all fotboll som du missade i våras!

 

På Olka.se kan du boka in din nästa fotbollsresa och få en riktigt schysst sådan. De har mer än 40 år i branschen och kan sin sak!

 

En fotbollsresa är någonting som kombinerar två roliga saker, att titta på fotboll och att resa. Oftast är själva matchen i sig en stor upplevelse också då du upplever den tillsammans med flera hundra andra fans (och motståndar-fans men det är en annan femma) och ni vinner eller förlorar tillsammans.

 

Att boka en fotbollsresa ska vara enkelt, tryggt och smidigt. Allt du ska behöva fundera på är vilka brallor du ska matcha till din matchtröja. Med hjälp av Olka kan du få åka på en fantastisk resa och känna dig pirrig och spänd av förväntan. Tänk dig att få åka och se ett Manchester-derby, eller är det kanske Barca som får ditt hjärta att ticka lite snabbare? Oavsett vilket lag du föredrar så har Olka kompetensen att se till att du får sitta med andra supportrar på matchen och att ditt hotell inte ligger alltför långt från arenan. 

 

Tanken hos Olka är att du ska få ett billigt och prisvärt paket till att se det eller de lagen du vill. De skräddarsyr paketet efter dina önskemål. De erbjuder hotell i flera olika prisklasser och alla deras tillgängliga hotell är utvalda av Olka med fotbollsresor i åtanke. 

 

Olka kan fixa biljetter till alla lag och om du mot förmodan inte hittar ditt lags namn på listan på hemsidan så kan de ändå ordna biljetter! Kontakta dem omgående och se vad som finns tillgängligt för just dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *