Bästa sömnen får man utomhus

Sponsrad inlägg i samarbete med Värnamo of Sweden

Nu när det är sommar så behöver man inte stänga alla fönster. Man kan tvärtom öppna alla fönster så att man får frisk luft. Det gör vi hemma varje kväll innan vi går och lägger oss. För den bästa sömnen får man utomhus.

Jag har förut besökt ett par vänner som bor långt in i skogen i Skåne. De finns skog precis överallt de bor. I stället för att sova inomhus så sover jag utomhus på en härlig soffa eller säng bara jag får vara utomhus. Det händer att man kan höra en varg yla på natten eller en uggla som säger ko-ko och då blir sömnen desto bättre. Lukten av barrträd gör också oss människor mer avslappnade. Därför tänk på det att nu under sommaren passa på att sova ute så att ni får frisk luft under dessa 8 timmar som ni sover ruset av er.

Jag minns då att jag inte bara var nöjd med den friska luften utan även nöjd med sängkläderna som kändes så härliga så jag frågade mina vänner var de hade köpt dem. De sa att de alltid köper sina sängkläder från Värnamo of Sweden. Namnet lät så fint som om det var något kungligt eller adligt över dem. Så jag beslutade mig för att skaffa sängkläder jag också från detta märke för att alltid minnas den skog jag sov i.

Denna hade jag velat ha och ni hittar denna påslakan + kuddfodral här.

MARIEHOLM BLÅ

Lyxigt påslakanset i finaste bomullssatin

Min mamma är svensk och pappa är indian så jag har både indianblod och vikingablod i mit. Det ligger väl i mitt DNA system att trivas bäst i skog och natur. Krigar man är i själen så är sömn något vi värdesätter högt i vår släkt och familj. Tänk på att du spenderar 3:e delen av ditt liv sovande dvs sängliggande så därför är det också otroligt viktigt att ha de bästa sängkläderna så att du ser fram emot din sömn varje natt.

Man drömmer också bättre drömmar om man sover bekvämt samt så vaknar man uppvilad också. Tänk på att jag har 6 barn och då behöver man verkligen en god sömn för att vara en bra pappa på dagarna. Alla föräldrar med många barn är värda en god sömn och fina sängkläder från Värnamo of Sweden.

Bästa sovplatsen ser ni nedan mitt ute i skogen. Titta på namnet sinnenas väg bara namnet säger mycket.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *