Senast nytt om Dogge hårtransplantation hos Ilter Clinic

Jag har gjort en hårtransplantation på Ilter Clinic fick superbra service och kände att jag var i trygga händer. Det kändes ingenting såsom ni kan se så är jag otroligt glad och bekväm på varje bild.

Man måste inte åldras om man inte vill man kan vara ung för evigt och snygga till vissa saker här i livet såsom jag har gjort när jag bestämde mig för att göra en hårtransplantaion hos Ilter Clinic.

Det ligger i Stockholm nära och bra för alla som bor tex Uppsala, Knivsta, Märsta och alla andra småstäder runt omkring.

 

Den duktiga läkaren och priserna:

Se deras fasta priser för hårtransplantation:
800-1100 hårsäcksgrupper 30.000 kr
1200-1600 hårsäcksgrupper 42.000 kr
1700-2200 hårsäcksgrupper 52.000 kr

De kan även erbjuda 15% rabatt under Augusti-september om kunder använder sig av koden “Doggelito”

Ilter Clinic arbetar med FUE Ilter Metoden (FUE IM) som är en avancerad hårtransplantation som utförs helt utan skalpell och stygn. Tänk så skönt för mig ingen skulle någonsin upptäcka vad jag har gjort om inte jag själv avslöjade. Visst har jag numera rakat hår men det är allt annars märks inget.  Hårsäckarna avlägsnas en och en från en givaryta med hjälp av knappt millimeterstora mikrokirurgiska instrument under kraftfull förstoring. FUE IM är en odramatisk och patientvänlig metod. Ni kan se bilder av mig lite längre ned hur det kan se ut när de avlägsnar på det sättet.

De allra flesta kliniker arbetar fortfarande med en metod som kallas för STRIP där en ca 22 cm lång hudremsa avlägsnas från baksidan av huvudet (givarytan) från öra till öra med hjälp av en skalpell varpå huden sedan sys ihop. Det låter kanske inte så roligt men här gör man inte så utan har helt nya metoder. De varken använder eller rekommenderar den metoden.

Minimalaingrepp hos Ilter Clinic

På Ilter Clinic arbetar de uteslutande med mikrokirurgi och minimala ingrepp. En annan metod som marknadsförs är en metod där man påstår sig utföra fue utan kirurgiskt ingrepp. Det är inte möjligt och därför felaktig marknadsföring. Vid sådana behandlingar används en inplantatpenna med en kanyl som penetrerar huden med stor risk för att skada omkringliggande hårsäckar. I momentet där hårsäckarna förs in i instrumentet finns även där en risk att skada och även torka ut hårsäckarna. Metoden orsakar onödigt trauma på dels hårsäckarna men även i mottagarområdet vilket försämrar resultatet.

Jag kan säga att jag är otroligt nöjd med den behandling jag fick och kommer alltid vända mig hit när jag än behöver hjälp.

Fick också hjälp att tvätta och rengöra ordentligt innan vi satte i gång. Samt även bedövning för att lättare kunna hantera allt som sker. Jag var inte ett dugg nervös som jag skrev ovan så var jag i trygga händer hela tiden. En fantastik spännande och givande dag som jag vill dela med alla mina flera tusen följare på mina sociala medier.

De bjöd på mycket gott också så att jag slapp sitta hungrig.

 

Man kan säga att jag har gått 15 år tillbaka i tiden och känner mig ung på nytt. Jag är ändå född 1975 och då kan man tappa väldigt mycket hår samt att det också är ärftligt att tappa hår. Det är inte alla människor som tappar hår jag har bara oturen att vara en av dem. Detta har jag numera en genialisk lösning på och det är att vända mig till Ilter Clinic.

Jag är också tacksam för bloggportalen blogbiz.se som har gjort detta möjligt för mig att kunna jobba med detta företag. Ännu en gång tack alla inblandade jag är supernöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *