Grill väder ju

Wow vad fint väder dag in å dag ut nu så då får man äntligen använda den där grillen som annars står å samlar damm och får stå i alla slags väder som regn snö     och allt möjligt regn och rusk men idag har dennes dag äntligen  kommit och jag kommer kicka ut den totalish med lamm framdel, marinerad i farsans bästa kryddor och Grekisk Minervas olja så kommer det bli så nice. tänkte på dom Gamla grekerna som myntade ”stulet Lamm smakar Bäst” ha ha men här blev det framdel från slakteriet för 79 kr så det känns nice och kommer smaka super.

När det är varmt väder tar jag min cykel eller hoj som jag kallar den för och kör runt där jag bor. Vi bor i ett område där alla känner varandra så det händer att jag inte låser cykeln. Om jag ska cykla utanför mitt område då är cykellås ett måste.

När jag cyklar så brukar jag också köpa hem massor av mat för att vi sedan ska grilla tillsammans jag min fru och våra barn. Jag själv har totalt 6 barn så vi är en mycket stor familj och alla låser sin cykel så att våra cyklar inte blir stulna.

När man ska grilla och äta god mat vill man ta det lugnt. Då gäller det att låsa sin cykel så man inte går omkring och är orolig över att cykeln blir stulen mitt i allt. När det regnar är det inte lika lätt att ta med cykeln överallt. Nu där det är sommar så passar det att cykla överallt med hela familjen.

Jag brukar ha en korg på min cykel och då får plats med allt som jag ska köpa för vår grill. Det är så gott och grilla ute blir en helt annan smak än ugnen hemma. Hur gör ni i sommar när ni grillar? Tänk på att grilla mycket grönsaker till er mat och hoppa över gluten för det är ändå inget bra sägs det.

Här nedan har jag även grillat lök och det blev supergott önskade jag kunde bjuda alla mina följare på grill någon gång.

Toppa allt med god potatissallad som man kan köpa färdigt i vilken butik som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *