Hur kan man rankas högre på google sökning?

Sponsrat inlägg i samarbete med Hjalmar & Company

Jag bor i närheten av denna byggnad men kan ändå anlita Hjalmar & Company vare sig de är i närheten av mig eller långt bort. De är en SEO byrå och då spelar staden ingen roll.

Det finns så många företag därute som stångas om att vara på första sidan på google. De bråkar om att få synas mest och google har ju bara 10 platser på framsidan där man kan synas och sedan måste man bläddra bak till sida nr 2. Hur många människor härinne som läser detta inlägg bläddrar till sidan 2 när de söker en vara eller tjänst på nätet? I stället för att bläddra till sidan 2 så tar folk och söker på ett nytt sökord dvs man känner att man ännu inte har hittat vad man söker.

Hur gör folk för att synas på första sidan på google och vad krävs för att få synas på framsidan av google? Tänk dig att du har en e-handel och du vill sälja enbart skor på dina sida. Då behöver du optimera ordet “skor” eller “stilettklackar” om det är sådana skor du säljer. Eller så kan du även optimera det varumärke du säljer inom skor tex Hugo Boss eller Dr Martens. För att kunna optimera dessa ord så kan du tex be en bloggare skriva om dig och länka tex ordet skor till din e-handel som säljer skor. Det gäller då inte att bara en bloggare ska skriva om dig och länka din e-handel utan du måste köpa länkar från flera bloggare för att kunna ta dig fram till framsidan. För de företag som har mest länkar är också de som syns på framsidan. Är du osäker på hur du gör kan du alltid anlita företaget Hjalmar & Company som jobbar med just SEO då de är en SEO byrå. Hjalmar & Company arbetar med företag över hela landet dvs hela Sverige. Så det spelar ingen roll var du bor för jobbar man digitalt så spelar kartan verkligen ingen roll. Det gör det också lättare för dig som är företagare att anlita en SEO byrå som inte är i samma stad som dig.  Som SEO byrå driver de också leads och förfrågningar via Google till din hemsida. Vår SEO byrå gör det med SEO, Google Ads och säljande hemsidor.

Så det är inte bara bloggar man samarbetar med utan även med Google Ads och säljande sidor som är populära. Som namnet “säljande” är det viktigt att den hemsida de väljer ut att jobba med är verkligen säljande. Som bloggare bör man också skriva minst 350 tecken och det är ungefär vad jag har gjort i detta inlägg. Har också fått höra att numera om det är ett vanligt ord man ska optimera så gäller det att skriva 450 tecken för att konkurrera ut liknande verksamheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *