Nu i sommar gäller det att koppla av

Sponsrad inlägg i samarbete med Oliver & Eva

Vad påminner nedan fina bild er om? Kärlek? Vackra kvinnor? Vad det än är så handlar livet om kärlek och speciellt kärleken mellan en man och en kvinna. Jag önskar att alla människor på denna jord hittade den riktiga kärleken och att de lever lyckliga i alla sina dagar precis som i sagornas värld. Jag vills så gärna att människor ska vara lyckliga för är de lyckliga kommer de även behandla andra människor bättre.

Är livet jobbigt och man behöver uppmuntra varandra varför inte använda smaksatta massageoljor på varandra? Välj en god smak som ni gillar och massera din sambo/partner/fru så att livet blir enklare. Massage handlar inte bara om att ta bort onda muskler det handlar även om att som par komma varandra närmare.

De som jag rekommenderar kommer från Oliver & Eva som även har sexleksaker som man kan beställa.

Jag har tatuerat mig flera gånger just för att jag tycker att det är snyggt med tatueringar. Det är också ett sätt för mig att visa vem jag är ett sätt att älska mig själv mer. Folk får göra som de vill bara de sprider mer kärlek här i livet. Ovan är också typisk bild av tatuering som jag också förknippar med kärlek, livet och framförallt att kunna koppla av i sommar.

Jag har 6 barn och de har kommit till världen av kärlek så jag vet vad jag talar om när jag säger kärlek. Jag hoppas alla människor får uppleva det jag får uppleva med min familj. För att en familj ska bli mer avslappnad bör man också ta hand om varandra tex genom att massera varandra med smaksatta massageoljor.

Jag är artist hinner aldrig stanna upp och reflektera så därför försöker jag också varva ned så att jag hinner leva livet också. Har tok på för mycket att göra hela tiden och vet inte hur jag ska få tiden att gå ihop. Men en sak vet jag så länge man stannar upp och kopplar av mellan varven så kommer allt att ordna sig för eller senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *