När en hel familj ska bygga nytt hus

Sponsrad inlägg i samarbete med Perfecta

Jag och min familj bor i en normal stor lägenhet och vi skulle behöva bo i en större lägenhet och därför har vi också funderat på hur mycket det kommer att kosta oss.

Jag pratade med en duktig vän inom fastigheter som sa att tänk på att stambyte är viktigt. Han sa att det kanske var det absolut viktigaste när det kommer till fastigheter. Han berättade olika historier om olika personer som hade gjort stambyte och det var inte alla som var riktigt nöjda. Man måste vända sig till ett seriöst företag för att inte gå miste om för mycket pengar. Samarbetar man med ett seröst företag så sparar man pengar på lång sikt. Detta hade folk haft som stor erfarenhet då vissa av dem kanske förlorade på att anlita folk som inte kunde sitt jobb.

Min vän rekommenderade mig att kolla upp företaget Perfecta som jobbar bl.a med stambyte. När jag läste på deras sida så kände jag ett enormt förtroende för dem och tror att de är rätt företag för att hjälpa både mig och många andra därute som söker seriös företag. Jag har bläddrat undersida efter undersida på deras hemsida och kände även att jag fick lära mig massor som jag inte kunde sedan förut. Tex så visste jag inte att stambyte höll i massor av år. Jag trodde först att man skulle göra det kanske en gång per år. Det visade sig att man kanske gör det 2 ggr i sitt liv och sedan är man färdig för livet. Wow tänkte jag då måste man ju anlita någon som verkligen är seriös så behöver man inte oroa sig för denna bit långt fram i livet. Sagt och gjort nu har jag verkligen bestämt mig för hur jag ska gå till väga när jag gör stambyte av vår drömbostad. Avslöjar inget än för jag är en kändis och kändisar avslöjar inte var de bor eller vart de tänker flytta.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *