Jag är som besatt av min mobil

Sponsrad inlägg i samarbete med rePhone

Jag gör allt med min mobiltelefon som tex blogga vilket ni kan se i detta inlägg. Jag använder den för att gilla saker jag ser på instagram och Facebook. Jag använder den även för att ta bilder av min sambo, mig och mina barn. När jag har varit ute och gjort något så tar jag också fram mobilen för att ta bilder. Dvs oavsett var jag är och vad jag gör så behöver jag min mobiltelefon för att göra alla dessa saker. För vissa människor kanske mobilen inte är det viktigaste de har, men för mig som gör allt på mobilen så är det absolut viktigaste jag har.

Självklart går min familj före allt annat men skulle det brinna hos oss skulle alla i vår familjs springa in och rädda våra mobiler. För hela familjen och för hela svenska folket är mobilen det viktigaste.

Man ska dessutom ha flera begagnade mobiltelefoner tänk om någon av dem går sönder du har du en annan du kan använda. Detta för att det hela tiden ska var tryggt och säkert.

Dessa saker är bra med dem och därför rekommenderar jag dem.

✅ Miljövänligt är också något vi människor börja tänka på mer och mer. Tänk bara vad Corona gjorde mot världen. Corona är jobbigt för oss alla men något gott har alltid det onda med sig. I detta fall så blev det mindre utsläpp för flyg, buss, tåg och bil då folk slutade resa under denna tid. Genast märkte folk ännu bättre hur det påverkade miljön. Phonehero tänker också på miljön och hjälper också till så att miljön inte bli drabbad. Detta kan vara tryggt för oss som verkligen värnar om miljön. Att köpa begagnad mobil är miljövänligt för man ska inte hela tiden producera nytt man ska även se sig för om det finns bra begagnande mobiltelefoner, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *