Träning träning träning nu

Nu ligger sommaren runt hörnet å man vill ju inte se ut som Herr Byrålda nu när värmen kommer och man har mindre kläder så då  kör jag mina hälsa veckor med alla underbara tränare och vänner allt från mikaela Lauren , Rikard Nordstrand ,  majoren , D-Flex, Anthony Yigit , Synöve Norskan som kör skiten ur mej ,,målet är först och främst att må bra men även ta några kilo på vägen , helst 10 kg men tar jag 6 kilo är jag nöjd så väldigt viktigt vad man stoppar i sig dessa veckor så skippar nu Godis , läsk , socker bröd , pasta , salt , mejeri produkter så mycket jag kan så har redan tagit 2-3 kilo på resans första 3 veckor , saknar dock att äta ner fisk så måste ut på stan och hitta finaste

fiskarna????????????????

????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *