Vad vore jag utan min iPhone?

Sponsrat inlägg i samarbete med Phonehero.se

Jag kan träna och ta det lungt hur mycket jag vill för jag vet hur jag ska göra när mitt batteri tar slut.

Jag vet hur svårt livet hade varit utan en iPhone då många människor nästan överlever tack vore sina iPhone. Tex när man väntar i en kö så tar man upp sin telefon och när folk talar som saker man inte är intresserad av tar man också upp sin telefon.

Det finns mycket att göra med sin iPhone för hela ens liv ligger liksom i mobilen och detta gör det för alla. Man har sina email där och alla sina hemsidor som man hanterar genom mobilen. Jag har inte ens en dator hemma och då blir min iPhone ännu viktigare än någonsin.

Jag bloggar också genom min telefon som ni kan se och har otroligt mycket besökare som följer mig och är nyfiken på det jag gör. Så hur skulle mitt liv sett ut om mitt batteri bara dog och jag inte kunde komma åt något i telefonen? Det skulle råda stor kaos utan dess like och jag önskar ingen detta elände om att batteriet tar slut när man som bäst behöver sin telefon. Hos Phonehero hjälper de till med att byta batterier och då beställs batterierna direkt från Apple och då är det fraktfritt som tur är. För det är också frakten som gör att många inte kan skicka in sina mobiler för det känns lite för dyrt, Men här bjuder de på frakten och har löst det viktigaste problemet hos kunden.

Du behöver aldrig heller vara orolig om du ska byta batteri iPhone x,  för de på Phonehero har alltid gott om batterier i lager så du behöver ej vara rädd att det någonsin ska ta slut. Du behöver heller aldrig vara rädd att det ska ta för lång tid och att du ska leva utan en telefon för länge.  Bokar du tid tar bytet av batteri endast 10-15 minuter med trejdepartstillverkat batteri eller 20-30 minuter med Apple Original-batteri.

Ni kan dessutom få 150 kr i rabatt om ni uppger rabattkoden DOUGLAS150 giltig i 30 dagar.

Därav kan jag säga att du kommer känna dig väldigt tryggt med den service de lovar dig och de har dessutom många kunder nöjda. Jag kommer också bli en av deras nöjda kunder framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *