Vad vore jag utan min iPhone?

Jag kan träna och ta det lungt hur mycket jag vill för jag vet hur jag ska göra när mitt batteri tar slut.

Jag vet hur svårt livet hade varit utan en iPhone då många människor nästan överlever tack vore sina iPhone. Tex när man väntar i en kö så tar man upp sin telefon och när folk talar som saker man inte är intresserad av tar man också upp sin telefon.

Det finns mycket att göra med sin iPhone för hela ens liv ligger liksom i mobilen och detta gör det för alla. Man har sina email där och alla sina hemsidor som man hanterar genom mobilen. Jag har inte ens en dator hemma och då blir min iPhone ännu viktigare än någonsin.

Jag bloggar också genom min telefon som ni kan se och har otroligt mycket besökare som följer mig och är nyfiken på det jag gör. Så hur skulle mitt liv sett ut om mitt batteri bara dog och jag inte kunde komma åt något i telefonen? Det skulle råda stor kaos utan dess like och jag önskar ingen detta elände om att batteriet tar slut när man som bäst behöver sin telefon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *