Vad gör man inte för sitt hår?

Sponsrat inlägg i samarbete med Mjällbusters.se

Mitt hår är mitt allt , jag försöker alltid hålla frisyren fräsch och ren ,,jag duschar ???? och tvättar inte allt för ofta men om jag för det så använder jag bara kvalitets produkter av märket …… jag är inte 20 år längre utan 45 år och har redan börjat tappa lite går baktill till en lite Helikopter platta på hjässan därför tycker jag att medans jag har hår än vill jag ge mitt hår bästa behandling och bästa produkterna marknaden kan erbjuda för en 40 plus som jag.

Jag kan stolt säga att jag är helt mjällfri person och detta tack vare mjällschampo som heter Mjällbusters. Man hör på namnet att det är en mjälljagare dvs använder du den så har du jagat bort all mjäll.

Jag som dessutom har mörkt hår skulle verkligen inte gilla om mjäll hela tiden skulle synas i håret och på kläderna. Det första jag gör är att alltid kolla min frisyr och att jag har bästa produkterna för mitt hår hemma. Jag är också mån om min hälsa för hälsa är A och O för att man ska orka igenom alla måsten här i livet.

Hur gör ni själva när det gäller håret? Vad är viktigast för er? Jag som tappar år tycker också att det är viktigt att behålla håret långt upp i åldrarna så jag gör allt i min makt för att både ha bra frisyr och rätt produkter för mitt hår.

Jag är sorten som tränar ofta och tänker på vad jag äter. Samt så vill jag givetvis vara helt mjällfri för då känner jag mig som bäst och känner att nu kan jag göra vad jag vill av mitt liv.

Man måste trivas med sig själv och det gör man bäst om man vårdar sig själv från topp till tå.

Dessutom är jag en offentlig rappare och artist då är det extra viktigt att vårda sig själv både inifrån och ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *