Få dina egna strumpor med eget motiv

Hur roligt är det inte att få egna strumpor med bilder av en själv eller ens familj? Vad ger man till någon som har allt om inte skräddarsydda strumpor med egna bilder. Nu är de inte skräddarsydda, men man kan kalla dem det eftersom man själv får välja sin egen bild.

Mina strumpor är det nog coolaste jag har där jag har bild av min son Manolo.

Man vill bevara minnen av sina barn speciellt deras första dagar är nog de viktigaste dagarna också. Helst vill jag spara dessa strumpor tills att han blir riktigt vuxen och själv kan ta på sig dem. Vi får se hur det blir antingen använder jag dem eller så sparar jag dem för honom.

Man kan också lägga undan dem och ge det till honom när han tar studenten eller varför inte när han gifter sig.

Vad hade du velat ge dina barn om de tog studenten? Hur skulle du överraska dina barn med något speciellt som de sent glömmer? Det är lätt hänt att man glömmer alla sorters gåvor man får, men vem glömmer sådana par strumpor?

Det finns föräldrar som köper bil, lägenhet allt möjligt till sina barn. Jag föredrar dessa härliga strumpor till mina barn för jag vet att de kommer vara evigt tacksamma och glada för att ingen på denna jord kommer att ha liknande strumpor som de själva. Därför anser jag att strumpor från detta företag är oersättliga och kommer att bevaras länge hos dem som tar emot en sådan gåva.

Tänk på det nästa gång du ska köpa något speciellt till något att ett par strumpor kommer alltid att uppskattas extra oavsett vem strumporna är till. Vare sig det är en kung för ett land  eller för en person som du känner väl så kommer denna typ av gåva aldrig att glömmas bort.

Jag kan tex inte komma i håg några presenter som folk har givit mig innan. Dessa strumpor är något jag aldrig i mitt liv kommer att glömma. Om någon ger dig liknade strumpor i gåva så tror jag inte att du kommer att glömma dem.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *