SPA fredag på Clarion Stockholm

Avkoppling på Selma Spa i Stockholm

Idag blev det lite tid att unna till sig själv så efter tung träning på stadion så blev det SPA på Clarion med lite skön bubbel som fredags mys och filosofera om livet och skingra tankarna med ren avslappning

Selma City Spa är en Pool Club med en touch av spa – mitt i Stockholm City!

När du kommer in till dem möts du av en pulserande miljö där vår populära rooftop pool står i fokus. Under vintertid tar du ett dopp i poolen och njuter av den magiska utsikten över den vackra Stockholm och under sommartid förvandlas poolen till det perfekta sommarhänget med flamingos, dj’s och andra spännande happenings. Jag har dessutom tagit bild på flamingo och lagt ut det på bloggen.

Öppettider

Follow us on social media

Facebook: @Selma City Spa Stockholm
Instagram: @SelmaCitySpaSthlm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *